About

PERSONLIGE OPLYSNINGER 

Streetburg.dk indsamler og lagrer dine personlige oplysninger, når du køber hos os, opretter et login eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er dit navn, adresse, telefonnummer og din e-mailadresse, der bliver registreret. 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Nogle af disse personoplysninger videregives til den transportør der står for leveringen af de købte varer. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Alle kundeoplysninger indtastes og transmitteres i krypteret form til Streetburg.dk. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men på computere som er beskyttet med adgangskoder. Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Der registreres ingen andre personfølsomme oplysninger. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. 

E-MAIL ADRESSE 

Din e-mail adresse bruges til at kunne identificere dig overfor systemet. Vi bruger også adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb og til at sende dig din indkøbskurv, hvis du ikke kan gennemføre din ordre. 

FØLSOMME OPLYSNINGER VED ONLINE BETALING 

Indtastning af kreditkortoplysninger ved online betaling, sker altid på en krypteret side, ligesom transmission af data sker krypteret (i henhold til krav fra ePay). Streetburg.dk har på intet tidspunkt adgang til dine følsomme kreditkortoplysninger. Læs mere om dette på streetburg.dk. 

DIN GODKENDELSE 

Som registreret hos Streetburg.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Streetburg.dk via e-mail. Den dataansvarlige er Streetburg.dk. 

Ved at bruge Streetburg.dk website, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.