Om os

Den længere historie

Fra entusiaster til entusiaster

Som tidligere BMX-rider og tidligere rollerblader genfandt vi (efter mange år) interessen for streetsport gennem fritidsinteresse og seriøst foreningsarbejde, via vores respektive rolle i SSPP-bestyrelsen med hensyn til at overtage etablering, opbygning og drift af Street Sport Park Padborg, a.k.a. SSPP.

SSPP er, som navnet siger, en streetsport-park (med fokus på BMX, scooter/løbehjul, inliners- og skateboard) beliggende i det sydligste Danmark (Jylland).

Streetburg blev lanceret med en lille corner-shop i SSPP-hallen, hvor man kan købe slik, sodavand og div. dele som hjul, kuglelejer, håndtag, slanger, o.s.v.

Det viste sig at være en succes og derfor valgte vi også at gå online med WWW.STREETBURG.DK.

Navnet Streetburg er sammensat af SSPP’s beliggenhed i Padborg og de omkringliggende byers naives: Sønderborg, Nordborg, Flensburg, Hamburg … og derfor tænkte vi i første omgang Streetborg… det lød bare ikke helt rigtigt og derfor blev det (med en international twist) til Streetburg.

Ved WWW.STREETBURG.DK har vi oparbejdet en stor ekspertise indenfor streetsport-udstyr til BMX, LØBEHJUL/SCOOTER og SKATEBOARD.

Vi (Patrick og Sebastian) er i dag begge BMX-rider på hobbyniveau, støtter op om et team af unge løbehjul-/scooter kørere med stort potentiale og har diverse andre tilknytninger til streetsporten.

Med dette i bagagen gør vi dagligt hvad vi kan, for at WWW.STREETBURG.DK altid har det, du som streetsportsatlet har brug for … velkommen!

Vi sælger

Nyheder fra Streetburg
Fra vores webshop

Netop ankommet

     
                   
     

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.