Streetburg.DK

CVR: 41589361

Kildevej 17
6330 Padborg

info@streetburg.dk
+45 53 85 21 31

Bestilling

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Vi forbeholder os ret til at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, lagerstyringsfejl, prisændringer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig når vi har afsendt de varer som du har bestilt.

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, sender vores system automatisk en e-mail til dig, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Du vil altid blive orienteret via e-mail såfremt Streetburg.dk har valgt at annullere din ordre.

Alle priser angives inklusiv 25% moms.

På Streetburg.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, kontakt os via mail: info@streetburg.dk

På Streetburg.dk kan du oprette en konto som giver dig en rabatkode på 10% på alle ordre. Du vil på din konto kunne se tidligere ordre samt status.

Alle aftaler indgås på Dansk.

Betaling

Streetburg.dk tager imod følgende kort: Visa, MasterCard samt mobilepay.

Betalingsgebyr for betaling tillægges ordren. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Streetburg.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Vi bruger Postnord som forsendelsespartner. Du vil, kort efter vi sender din bestilling, modtage et track & trace nummer, så du kan følge din pakke. Vi bestræber os på hurtigst muligt at sende dine varer afsted. Bemærk at ordren først sendes, når alle varer er på lager. Leveringstiden er normalt 3-4 hverdage.

Udover prisen for varerne skal du i nogle tilfælde betale forsendelsesomkostninger. Forsendelsesomkostninger fremgår altid tydeligt i bestillingsprocessen og af din ordrebekræftelse, som du modtager via e-mail. Forsendelsesomkostninger er baseret på ordrens værdi.

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

Fra kr. 49,00 kr. for ordre under kr. 500,-

Du får fri fragt ved ordrer over kr. 500,-

Returret/Fortrydelsesret

Jvf. Købeloven har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Streetburg.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes på mail til Streetburg.dk. I din mail skal du gøre os opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Når du har givet meddelelse om fortrydelse skal varen sendes og være modtaget hos Streetburg.dk senest 14 dage herefter,

Leveringsadresse:

Streertburg.dk

Kildevej 17

6330 Padborg

Varens skal ved returnering være i samme stand som ved modtagelse og ikke være brugt.

Varen må prøves som var du i en butik men ikke endeligt tages i brug. Varens indpakning skal være intakt.

For at modtage det fulde beløb retur skal du følge ovenstående anvisninger.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Tilbagebetalingen sker senest 14 dage efter varen er modtaget hos Streetburg.dk.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har fået varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Du kan også levere varen direkte til Streetburg.dk på følgende adresse:

Streetburg.dk

Kildevej 17

633 Padborg

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Kopi af ordrebekræftelsen.

Vi modtager dog ikke pakker der er sendt pr, efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret).

Når du handler på Streetburg.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af situationen.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet.

Er produktet misligholdt, brugt fejlagtigt eller ikke vedligeholdt som foreskrevet i manualen, eller er der lavet en konstruktiv ændring af produktet f.eks cut eller andet påvirker det reklamationsretten.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere med det samme at du opdager manglen ved varen ellers vil reklamationsretten bortfalde.

Ved reklamation refunderer vi forsendelsen.

Adresse

Streetburg.dk
kildevej 17
6330

Husk følgende:

Ordrebekræftelse samt en grundig beskrivelse af skaden.

HUSK dog at vi ikke modtager pr efterkrav!

Persondata ved køb

I forbindelse med dine indkøb på vores website, indsamler vi en række personoplysninger om dig. De oplysninger, som vi registrerer, er dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger samt din e-mailadresse. Vi lagrer ikke dine kreditkort oplysninger. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik (“behandling af dine data”), når du benytter dette website, herunder vores brug af cookies.